Smaki Swiata
Katalog » KURSY KULINARNE » Cukiernicze
Wybierz kategorię
GRILL (40)
Sushi (166)
Przyprawy (150)
PREZENTY (122)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
2018-06-24 KURS CUKIERNICZY: CIASTA DROŻDŻOWE

KURS CUKIERNICZY: CIASTA DROŻDŻOWE

Zapraszamy serdecznie na kompleksowy kurs cukierniczy dla amatorów w odmienionej formie!

Komu dedykowane jest szkolenie?

Przede wszystkim tym, którzy chcieliby nauczyć się podstawowej sztuki cukiernictwa, jak i tym, którzy chcieliby poszerzyć swoją wiedzę i doświadczenie.

Jak wygląda część praktyczna szkolenia?

Pracujecie Państwo w 3 osobowych podgrupach i każda z podgrup wykonuje wszystkie pozycje z menu. W szczegółowym programie znajdą Państwo informacje, które z elementów sa wykonywane indywidualnie, a które w grupach.

Jeśli przed rozpoczęciem kursu macie Państwo prośby / oczekiwania w stosunku do programu, bardzo prosimy o kontakt na: info@masala.com.pl

Gdzie i kiedy odbywa się szkolenie?

Wszystkie spotania odbywają się w Składzie Bananów przy ul. Postępu 5 w Warszawie.

Grupa liczy minimum 8, a maksimum 14 osób. 


Pod koniec kursu każdy z uczestników otrzymuje pełne materiały szkoleniowe oraz certyfikat ukończenia szkolenia.

Szkolenie poprowadzi Kinga Filipowicz - trenerka z kilkuletnim doświadczeniem w prowadzeniu kursów cukierniczych zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci. Dba nie tylko o fantastyczny smak swoich deserów, ale również o ich perfekcyjny wygląd. Absolwentka szkoleń w elitarnej Akademii Le Cordon Bleu w Paryżu, między innymi tych o makaronikach, cieście francuskim, drożdzowych wypiekach i tartach. Autorka bloga Co na deser? - kopalni pomysłów na pyszne i efektownie prezentujące się słodkości.

 

SZKOLENIE 

CIASTA DROŻDŻOWE 

MIEJSCE Skład bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
TERMIN 24 czerwca 2018 r., niedziela, 15:00
CZAS TRWANIA 4h
GRUPA 8-14  osób
W PROGRAMIE Boże Narodzenie, Wielkanoc, Karnawał, Tłusty Czwartek, jak i wiele innych świąt w roku to doskonała okazja do kosztowania słodkich pyszności bez najmniejszych wyrzutów sumienia. To głównie wtedy na naszych stołach pojawiają się baby, makowce, strudle i ciasteczka, często te ze sklepowej półki. Nie od dziś wiadomo, że jednak nic nie dorówna słodkościom przygotowanym w domowym zaciszu. A jeśli myślicie, że pieczenie baby czy smażenie pączków to specjalność zarezerwowana dla babci, przekonamy Was, że się mylicie! Podczas naszych warsztatów z Kingą poznacie podstawowy przepis na ciasto drożdżowe, chleb, makowiec oraz pączki. 

ZAJĘCIA PRAKTYCZNE:

  • Makowiec z domową masą makową, każdy uczestnik przygotowuje swój makowiec
  • Pączki 
  • Wypiek chleba drożdżowego z suszonymi pomidorami
Zaproszenie dla: :
Cena
Ilość
270,00 zł
Galeria
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
Sos Chili Sriracha Bardzo Pikantny (Sriracha Chili Sauce Extra Hot) 730ml Flying Goose
22,90 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
27618674
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.