Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Włoska » Wędliny Włoskie
Wybierz kategorię
GRILL (39)
Sushi (151)
Przyprawy (134)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Salami Milano 100g
Producent: Negri
Mediolańskie salami drobnoziarniste, dojrzewające ok. trzech miesięcy. Oprócz szynki z Parmy należy do najpopularniejszych włoskich produktów.

Skład: mięso wieprzowe i wołowe, tłuszcz wieprzowy, przyprawy.

Waga: 100g

Produkt dostarczany wyłącznie w usłudze Freeze express!!! za pomocą firmy kurierskiej UPS. Opłata za produkty przelewana na konto sklepu w Mbanku lub kartą przez system platnosci.pl.
Koszt przesyłki jest stały i wynosi 35 zł, w tym opłata w wysokości 10 zł za opakowanie izotermiczne.
Cena
Produkt archiwalny
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Ryż Okrągłoziarnisty Odmiany Carnaroli | Riso Carnaroli 1kg Casa Rinaldi [Idealny do Risotto]
Carnaroli to wspaniały ryż klasy extra, niezbędny do przygotowania tradycyjnego włoskiego risotto.
Sos chili do sajgonek 300ml
Sos chilli do sajgonek.
Pasztet z Oliwek Zielonych 190g Conserve della Nona
Pasztet z oliwek zielonych.
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
2019-06-01 | Rodzinne warsztaty: pizza na Dzień Dziecka <font color="blue">CENA DOTYCZY DWÓCH OSÓB</font>
300,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
30607623
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.