Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Japońska » Imbir Marynowany
Wybierz kategorię
Sushi (160)
Przyprawy (144)
PREZENTY (121)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Imbir Benishoga Czerwony (Red Pickled Ginger) | Beni Shoga 1kg
Dostępność: Jest – dostępne w Składzie Bananów
Imbir pokrojony w cienkie paseczki (julienne), początkowo marynowany w solance, a następnie w zalewie z octu śliwkowego. Barwiony tradycyjnym barwnikiem otrzymywanym z pachnotki zwyczajnej (Shiso), o ciemno-czerwonych, aromatycznych liściach. W smaku jest ostrzejszy i mniej słodki niż gari. Popularny garnir do sushi i okonomiyaki.

Waga: 800 g.
Cena
Ilość
21,90 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Chilli Mielone (Chilli Powder) 100g TRS
Doskonałej jakości przyprawa, znanej na całym świecie firmy TRS.
Orientalna Mieszanka Przypraw do Smażonego Ryżu (Oriental Fried Rice Seasoning Mix) 25g Lobo
Orientalna przyprawa do ryżu.
Sezam biały prażony 50g
Sezam biały, prażony jest wykorzystywany nie tylko jako dodatek do potraw ale również jako element dekoracyjny.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
2018-11-27 | Kurs gotowania z Darią Ładochą: kierunek Tajlandia
350,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
28685279
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.