Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Japońska » Buliony Japońskie Dashi
Wybierz kategorię
Sushi (160)
Przyprawy (144)
PREZENTY (121)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Dashi No Moto 1kg Shimaya
Dostępność: 2-3 dni
Japoński bulion dashi.

Dodatek do wszystkich sosów i zup japońskich. Niezbędny dodatek do tamago.

Waga: 1kg

Skład: ekstrakt i suszona ryba bonito, glukoza, sól, ekstrakt drożdżowy, wzmacniacze smaku: glutaminian sodu, inozynian sodu, uanylan sodu.
Cena
Ilość
69,00 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Bambus Nitki (Bamboo Strips) 227g Twin Elephant
Zamarynowane młode, świeże pędy bambusa (z tajskiego: Nor Mai) pokrojone w nitki. Do potraw najlepiej używać niemarynowanych i niekwaszonych (takich jak produkt tutaj prezentowany - pędy bambusa w wodzie). Przed użyciem należy je dokładnie opłukać pod bieżącą wodą.
Kozieradka Ziarna (Fenugureek Seeds) | Methi 100g TRS
Doskonałej jakości przyprawa, znanej na całym świecie firmy TRS.
Zaprawa do Ryżu Sushi (Sushi Vinegar) | Sushi-Su 300ml Kikkoman
Kikoman Susi Su 300 ml
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
2018-11-27 | Kurs gotowania z Darią Ładochą: kierunek Tajlandia
350,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
28684891
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.