Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Azjatycka » Pasty Azjatyckie
Wybierz kategorię
GRILL (40)
Sushi (163)
Przyprawy (149)
PREZENTY (122)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Indonezyjska Pasta Satay 50g AHG
Dostępność: Jest – dostępne w Składzie Bananów
Pasta ułatwiająca przygotowanie dania Satay, czyli kawałków mięsa drobiowego, lub wieprzowego nadzianego na patyczki bambusowe.

Skład: cukier, orzeszki ziemne 34%, glukoza, przyprawy, sól, soja w proszku, skrobia kukurydziana, środek przeciw zbrylający (fosforany wapnia), konserwant (kwas jabłkowy).

Waga: 50g
Cena
Ilość
6,00 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Soba Makaron Gryczany (Soba Buckwheat Noodles) 300g A+
Soba, 300 g (Korea) - makaron gryczany.
Udon Makaron Suchy (Udon Noodles) 453g A+
Udon, 453 g (Korea) - suszony makaron pszenny.
Tofu Twarde Morinaga Firm 349g (Niebieski)
Tofu Morinaga Firm.
Kostka rosołowa Tom Yum 72g
Kostka rosołowa Tom Yum 72g
Shichimi Togarashi / Nanami Togarashi 30g (rozważany)
Przyprawa japońska "siedem smaków papryczki chilli".
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
2018-06-09 | 8 SPOTKAŃ - KOMPLEKSOWY KURS CUKIERNICZY DLA AMATORÓW - EDYCJA WIOSNA-LATO
2 000,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
27359533
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.