Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Meksykańska » Salsy i Mole
Wybierz kategorię
GRILL (40)
Sushi (166)
Przyprawy (150)
PREZENTY (122)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Salsa Verde 210g Clemente Jacques
Dostępność: Jest – dostępne w Składzie Bananów
Producent: Clemente Jacques
Salsa Verde zrobiona jest z zielonych pomidorów, chilli Jalapeno lub chilli serrano, czosnku, cebuli, kolendry oraz przypraw, które nadają jej wyśmienity, meksykański smak. Znakomita do dań takich jak:tacos, quesadillas, tostadas, zup, enchiladas i chilaquiles, huevos divorciados, mięsa pieczonego czy gulaszu. Nadaje się do niemal do wszystkich tortilli. Najpopularniejsza salsa (zaraz po ceasara) wśród społeczności Meksykanów zamieszkujących Polskę.

Skład: zielony pomidor, chilli Jalapeno, cebula, woda, kolendra, sól jodowa.

Waga: 210g
Cena
Ilość
6,90 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Fasola Bayo Mielona 440g La Sierra
Mielona fasolka meksykańska Bayo.
Kostka rosołowa shitake 60g
Kostka rosołowa shitake 60g
Kasza Orkisz "Farro" 500g Casa Rinaldi
Doskonała jako dodatek do mięs, warzyw, grzybów.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
Sos Teriyaki 200g AHG
12,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
27620158
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.