Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Azjatycka
Wybierz kategorię
GRILL (40)
Sushi (163)
Przyprawy (150)
PREZENTY (122)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najczęściej kupowane
Producent
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Koreańska Marynata do Mięsa | Bulgogi 50g AHG

"Bulgogi" znaczy dosłownie "ogniste mięso". Tradycyjnie przyrządza się wpierw marynując cienko pokrojone kawałki wołowiny, a następnie smaży lub grilluje. Podawane zazwyczaj z sałatą, pokrojonym surowym czosnkiem i pastą paprykową.


Skład: cukier, sos sojowy (woda, soja, sól, cukier, mąka pszenna), czosnek, olej sezamowy, cebula, imbir, czarny pieprz.

Cena
Ilość
6,00 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Sos Hoisin 200ml Flying Goose
Chiński sos sojowy.
Wietnamska Pasta Curry Do Kurczaka (Spice Paste for Vietnamese Chicken Curry) | Ga Cari 50g AHG
Wietnamska pasta curry do kurczaka - Ga Cari renomowanej marki Asian Home Gourmet.
Pasta Biryany 50g AHG
Pasta Biryani do ryżu 50g
Wasabi w Proszku | Kona Wasabi 1kg Ekono [do Sushi]
S&B Kona Wasabi, 1 kg - chrzan japoński.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
2018-05-10 | Sezon na grill: Kierunek Peru <font color="blue">NOWOŚĆ!</font>
220,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni
Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


26997548
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.