Smaki Swiata
Katalog » Sushi » Ocet, Zaprawy oraz Mirin do Sushi
Wybierz kategorię
Przyprawy (135)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Ocet Ryżowy KomeSu 0,5l Mitsukan [Produkt Premium]
Dostępność: Jest – dostępne w Składzie Bananów
Producent: Mitsukan
Ocet ryżowy to niezbędny składnik do przygotowania zaprawy do sushi. Zmieszany w odpowiednich proporcjach z cukrem i solą, nadaje ryżowi odpowiedni, lekko kwaśno-słodki smak.

Przyprawa równie często używana w kuchni azjatyckiej, jak sos sojowy. Produkowany jest z fermentowanego ryżu kleistego i wina ryżowego. Jego o wiele łagodniejszy od zwykłego octu spirytusowego smak z lekką nutką ryżu sprawia, iż używany jest bezpośrednio do potraw i sosów jako przyprawa. Stosowany do marynowania jarzyn, ryb, owoców morza, duszonych potraw i makaronów oraz przyrządzania dań słodko-kwaśnych.

Ocet Ryżowy Mistukan KomeSu to bardzo wysokiej jakości ocet ryżowy wyprodukowany w Japonii.

 To co świadyczy o jego wyjtkowości to fakt, iż jest on otrzymany jedynie z ryżu (bez dodatków innego ziarna)! 

Skład: ocet destylowany 82% (alkohol, ekstrakt ryżowy 4,9%), woda.

Kraj Pochodzenia: Japonia
Pojemność: 0,5 l.
Waga wraz z opakowaniem: 0,79 Kg

Produkt Premium

**************************************************************
Kursy Sushi!!!

Jesteś sushi maniakiem?

Ucz się "kręcić" od najlepszych... ucz się "kręcić" po japońsku!

Trzy stopnie wtajemniczenia - podstawowy, zaawansowany, kazari sushi. - kliknij tutaj
Cena
Ilość
24,00 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Olej Imbirowy (Ginger Oil) 150ml Double Pagoda
Olej imbirowy (Ginger Oil) marki Double Pagoda to mieszanka olejów z Canoli i soi z ekstraktem z imbiru. Najczęściej olej imbirowy wykorzystywany jest do aromatyzowania przygotowanych z jego użyciem dań. Świetnie sprawdza się jako składnik dressingów do sałatek i marynat oraz jako przyprawa do zup. Olej imbirowy podczas smażenia mięsa i owoców morza dodaje się dopiero podczas ostatniej fazy (pod koniec).
Kalmary we Własnym Atramencie | Calamares en Su Tinta 115g Vigilante
Kalmary we Własnym Atramencie (Calamares en Su Tinta) marki Vigilante.
Mąka / Skrobia z Tapioki (Tapioca Flour / Tapioka Starch) 400g
Mąka / skrobia z tapioki stanowi jeden z najpopularniejszych wegańskich, bezglutenowych produktów skrobiowych. Ma neutralny smak i zapach oraz jest hipoalergiczna.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
Harissa Ostra Pasta Paprykowa 70g (tubka) Le Phare du Cap Bon
6,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
29418260
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.