Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Azjatycka » Sosy Azjatyckie
Wybierz kategorię
GRILL (40)
Sushi (163)
Przyprawy (150)
PREZENTY (122)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najczęściej kupowane
Producent
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Sos Sojowy Słodki (Sweet Soy Sauce) 250ml Healthy Boy
Producent: Healthy Boy
Sos sojowy słodki tajskiej marki Healthy Boy.

Skład: cukier, woda, brązowy cukier, syrop glukozowy, sos sojowy 5% ( woda, soja 25%, mąka pszenna, sól).

Kraj pochodzenia: Tajlandia
Pojemność: 250ml

Cena
Ilość
6,90 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Grzyby Shitake / Shiitake (Shiitake Mushrooms) 100g
Grzyby Shitake suszone, 100 g.
Pieprz Czarny Mielony (Black Pepper Powder) 100g TRS
Znakomitej jakości pieprz mielony.
Baza do Pasty Orzechowej Satay (Satay Sauce Mix) 50g Lobo
Pasta Satay ułatwia przygotowanie dania o tej samej nazwie, czyli kawałków mięsa drobiowego lub wieprzowego nadzianego na patyczki bambusowe.
Pasta Pad Cha do Ryb i Owoców Morza 50g Lobo
Tajska pasta do ryb i owoców morza z woka.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
Papryka Mielona Wędzona Ostra | Lata Picante Pimentón Ahumado 160g La Chinata
25,90 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni
Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


26942227
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.