Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Najostrzejsza tajska papryczka chilli
Wyjątkowa odmiana bazylii, niezastąpiona w tajskich daniach
Świeża, aromatyczna kolendra bez korzeni
Świeża tajska kolendra, pęczek bez korzenia.
Do tajskich zup, dań curry, stir fry czy sałatek. Obniża cholesterol i poziom glukozy.
Chrupiący, słodkawy bakłażan, idealny do green curry i sałatek
Japońska przekąska, idealny dodatek do wielu dań, a przede wszystkim wspaniały składnik oryginalnego japońskiego ramenu!
Pędy młodego bambusa w formie nitek.
Zamarynowane młode, świeże pędy bambusa (z tajskiego: Nor Mai) pokrojone w nitki. Do potraw najlepiej używać niemarynowanych i niekwaszonych (takich jak produkt tutaj prezentowany - pędy bambusa w wodzie). Przed użyciem należy je dokładnie opłukać pod bieżącą wodą.
Bambus suszony jest popularnym składnikiem wielu dań kuchni azjatyckiej
Bataty (słodkie ziemniaki), coraz bardziej w Polsce popularne, bardzo zdrowe bulwy o szerokim zastosowaniu w kuchni
Baza do przygotowania orzechowego sosu do szaszłyków satay
Pyszny wietnamski aromatyczny bulion na bazie grzybów shitake!
Idealna umamiczna baza do marynat, sosów i zup!
Klasyk prosto z chińskich ulic, doskonały jako szybka przekąska
Przepryszne koreńskie kluski w sosie z czarnej fasoli.
Ostre papryczki idealne do tajskich dań