Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Miso ciemne, czerwone 400g
Glony konbu / kombu - dodatek do bulionu dashi i zup miso.
Glony konbu - dodatek do bulionu dashi i zup miso.
Wakame, znane także jako świeża musztarda morska, jest najpopularniejszą odmianą glonów jadalnych wśród Japończyków.
Wakame, 50 g.
Wg medycyny chińskiej wzmacnia i pomaga zwalczać infekcje, wspomaga leczenie bezsenności i braku apetytu.
Jędrne, pyszne grzyby do smażenia i gotowania
Delikatne grzyby z posmakiem owocowo-orzechowym stosowane w kuchni zimniej i gorącej.
Wg chińskiej medycyny ludowej poprawiają ogólną kondycję człowieka, łagodzą kaszel i ułatwiają oddychanie w chorobach płuc oraz poprawiają krążenie
W medycynie chińskiej znane jako “eliksir życia” z powodu swojego składu, który wspomaga odzyskiwanie wigoru i witalności, wzmacnia system odpornościowy oraz pomaga w zwalczaniu stresu.
Grzyby shitake w zalewie, 500g.
Miso Shiro - jasna pasta z fermentowanej soi, podstawa japońskiej zupy miso.
Pasta do przygotowania koreańskiej potrawy bulgogi, czyli smażonych lub grilowanych kawałków mięsa.
Koreańska pasta będzie idealnym dodatkiem do mięs, zup, sosów czy dań jednogarnkowych
Gochugaru - koreańska suszona papryka chilli w płatkach - jest najpopularniejszą przyprawą koreańską, używaną głównie do KimChi ale stosowana również do doprawienia praktycznie każdego dania.
Koreańska papryka niezbędna do przygotowania kimchi.
Pasta do koreańskiej zupy z Kimchi tzw. Kimchi Jigae.