Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Hiszpański niebieski ser pleśniowy z pasteryzowanego mleka krowiego zawinięty w aromatyczne liście winogron. La Fueya to jeden z najbardziej cenionych serów produkowanych w hiszpańskim regionie Asturia.
Kaszanka Iberyjska Morcilla de Burgos 280g
Kiełbasa Chorizo Cular Iberico to tradycyjna hiszpańska kiełbasa dojrzewająca około 2 miesięcy. Wyprodukowana wyłącznie z mięsa świń rasy Iberico, z dodatkiem aromatycznej łagodnej papryki.
Surowe chorizo doskonałe do smażenia.
Doskonałej jakości hiszpańska kiełbasa najlepsza do jedzenia solo i w formie tapas.
Pikantna kiełbaska do jedzenia solo lub do tapas.
Kiełbaski Paprykowe Lekko Pikantne tzw. Chistorra to niezwykle popularne w Kraju Basków, Aragonii i regionie Navarry aromatyczne kiełbasy wieprzowe.
Polędwica Wieprzowa w Paprykowej Otoczce (Lomo Currado) to tradycyjna wędlina hiszpańska przygotowana z najwyższej jakości surowej polędwicy wieprzowej. Tajemnicą dobrze przygotowanego Lomo Curado jest sute doprawienie polędwicy przed dojrzewaniem.
Hiszpański ser Entrepinares (Queso Iberico Entrepinares) to twardy ser wytworzony w 100% z mleka koziego.
Ser kozi biały ręcznie robiony (Queso Tierno de Cabra Hecho a Mano) to pyszny, hiszpański ser z pasteryzowanego mleka koziego.
Ser Krowi Mahones (Queso Mahón-Menorca) to dojrzewajacy ser wytwarzany z pełnotłustego mleka krowiego, o poduszkowatym kształcie z miękkim białym miąższem zamkniętym w twardej, pomarańczowej skórce.
Twardy ser owczy Manchego (Queso Manchego) pochodzący z regionu La Mancha to jeden z najbardziej znanych serów Hiszpanii. Do jego produkcji wykorzystuje się wyłącznie tłuste mleko owiec rasy Manchega.
Twardy ser owczy Manchego (Queso Manchego) pochodzący z regionu La Mancha to jeden z najbardziej znanych serów Hiszpanii. Dojrzewający 6 miesięcy ser Manchego to ser określany mianem viejo, co oznacza iż jest to ser w pełni dojrzały, o wyraźnym, intensywnym smaku i aromacie.