Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Nasiona amarantusa 200g – bogactwo łatwo przyswajalnego białka bez glutenu
Nasiona chia 200g – świetna propozycja na wartościowe śniadanie lub przekąskę
Jedna z najważniejszych papryk chilli Ameryki Południowej.
Quinoa (komosa) stanowi źródło pełnowartościowego białka, zawiera cenne dla zdrowia witaminy i skłądniki mineralne i jest bogata w zdrowe kwasy tłuszczowe.
Mąka z amarantusa 200g – „matka zbóż”, "zboże XXI wieku": nic nie opisze tej doskonałej mąki do wszelkiego rodzaju wypieków
Mąka z quinoy 200g – domowe wypieki w iście peruwiańskim stylu
Fioletowa kukurydza suszona w kolbach pochodząca z Peru, polecana dla osób, które mają problemy z trawieniem oraz dla cukrzyków.
Płatki z quinoy – peruwiański przysmak doskonały do zup, past lub deserów
Płatki z quinoy 200g – bogactwo białka i minerałów prost z Peru, składnik wielu zup, past i deserów
Quinoa biała – flagowy produkt peruwiańskiej kuchni o lekko słodkawym smaku, do dań zarówno kuchni zimnej, jak i gorącej
Quinoa czarna – wspaniały dodatek do zup, dań głównych oraz deserów
Quinoa czarna 200g – "święte ziarno Inków", składnik wielu dań głównych, zup i deserów
Quinoa czerwona – peruwiański super food, nieco twardsza i bardziej chrupka niż quinoa biała
Quinoa czerwona 200g – doskonała propozycja do wielu deserów, zup, sosów i dań głównych
Quinoa mieszana – piękno Peru na talerzu, świetny składnik zarówno kuchni gorącej, jak i zimnej
Quinoa mieszana 200g – mieszanka trzech gatunków komosy ryżowej: białej, czarnej i czerwonej
Spirulina to mikroskopijne algi z grupy sinic o głębokiej niebiesko – zielonej barwie. Spirulina stanowi bogate źródło pełnowartościowego białka oraz łatwo przyswajalnych dla organizmu witamin.