Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Miso Aka (Hanamaruki), 1 kg.
Miso ciemne, czerwone 400g
Wyjątkowy cytrusowy sos PONZU renomowanej marki Kikkoman.
Oryginalny uwielbiany przez Tajów Dip z pasty sojowej
Czosnkowy sos sojowy do grilla
Japońska jasna pasta miso - Miso Shiro. Jasna, fermentowana pasta sojowa, podstawowy składnik zup japońskich.
Miso Shiro - jasna pasta z fermentowanej soi, podstawa japońskiej zupy miso.
Miso Aka 1kg ciemne Chiny
Jasna pasta miso japońskiej firmy Hikari
Pomarańczowy Papier Sojowy tzw. Mame-nori-san (まめのりさん) to niezwykle ciekawy zamiennik dla sushi nori.
Różowy Papier Sojowy tzw. Mame-nori-san (まめのりさん) to niezwykle ciekawy zamiennik dla sushi nori.
Zielony Papier Sojowy tzw. Mame-nori-san (まめのりさん) to niezwykle ciekawy zamiennik dla sushi nori.
Słodki sos sojowy sprawdzi się jako zamiennik ketchupu lub marynata
Tofu Inari to kieszonki smażonego tofu, z których można przygotować sushi na słodko - inari sushi. Kieszonki inari nadziewa się kwaszonym ryżem zagniecionym z dodatkiem sezamu, kanpyo lub grzybami shitake.
Natto to tradycyjna potrawa japońska przygotowywana ze sfermentowanych ziaren soi. Jest to jedno z najbardziej specyficznych dań japońskich. Posiada intensywny zapach, charakterystyczny smak i kleistą teksturę obok których nie można przejsć obojętnie. Natto się albo pokocha albo znienawidzi. Produkt mrożony - wysyłka w Suchym Lodzie na całą Polskę!
Sos Bansankan 2kg
Chiński sos sojowy, niezbędny do dań tego regionu świata
Najpopularniszy sos kuchni japońskiej, niezbędny składnik okonomiyaki.
Sos Okonomi Kokusai 2,15kg Otafuku