Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Ciasto do japońskich pierożków gyoza.
Ciasto do smażonych pierogów Vonton
Mrożone gotowe ciasto do przygotowania chińskich pierożków.
Tradycyjne ciasto do przygotowania sajgonek
Idealne ciasto do słodkich deserów i wytrawnych dań
Doskonałe do przygotowania efektownych wypieków
Oryginalne włoskie drożdże!
Mąka / skrobia z tapioki stanowi jeden z najpopularniejszych wegańskich, bezglutenowych produktów skrobiowych. Ma neutralny smak i zapach oraz jest hipoalergiczna.
Mąka do tempury
Tradycyjna, uniwersalna japońska panierka do pieczenia i smażenia ryb, mięs i warzyw marki Ottogi
Mąka Kokosowa
Mąka kukurydziana (drobna) - Cornflour (fine)
Grubo mielona mąka z kukurydzy - do wypieków, pieczywa, polenty.
Mąka kukurydziana używana do przygotowywania m.in. tortilli, atole i tamales.
Mąka migdałowa wyprodukowana w 100% z migdałów.
Oryginalna włoska mąka do pizzy neapolitańskiej
Oryginalna włoska mąka na neapolitańską pizzę!
Nisshin Seifun Toku to oryginalna mąka do makaronu ramen z japońskiej pszenicy.
Bezglutenowa mąka do zagęszczania potraw oraz do przygotowywania azjatyckich deserów.