Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Ciasto do japońskich pierożków gyoza.
Ciasto do smażonych pierogów Vonton
Mrożone gotowe ciasto do przygotowania chińskich pierożków.
Tradycyjne ciasto do przygotowania sajgonek
Idealne ciasto do słodkich deserów i wytrawnych dań
Doskonałe do przygotowania efektownych wypieków
Mąka / skrobia z tapioki stanowi jeden z najpopularniejszych wegańskich, bezglutenowych produktów skrobiowych. Ma neutralny smak i zapach oraz jest hipoalergiczna.
Indyjska Mąka do Chapati (Chapati Flour Medium) renomowanej marki TRS.
Mąka do tempury
Tradycyjna, uniwersalna japońska panierka do pieczenia i smażenia ryb, mięs i warzyw marki Ottogi
Mąka Kokosowa
Mąka kukurydziana (drobna) - Cornflour (fine)
Mąka kukurydziana (gruba) - Cornflour (coarse)
Mąka kukurydziana używana do przygotowywania m.in. tortilli, atole i tamales.
Mąka Migdałowa (Almond Flour) renomowanej marki TRS.
Bezglutenowa mąka do zagęszczania potraw oraz do przygotowywania azjatyckich deserów.
Semolina - mąka otrzymywana z przemiału twardej pszenicy durum.
Mąka z amarantusa 200g – „matka zbóż”, "zboże XXI wieku": nic nie opisze tej doskonałej mąki do wszelkiego rodzaju wypieków
Besan to w 100% zmielone suszone nasiona ciecierzycy. Niezbędna mąka w kuchni indyjskiej i wegańskiej.