Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Gęsty biały krem balsamiczny.
Gęsty czarny krem balsamiczny.
Oryginalny czarny ocet ryżowy - niezbędny składnik kuchni chińskiej.
Gęsty czerwony krem balsamiczny.
Czereśniowy krem balsamiczny.
Figowy krem balsamiczny.
Czarny krem balsamiczny o smaku pomarańczy.
Krem balsamiczny o smaku białej trufli.
Waniliowy krem balsamiczny.
Krem balsamiczny czarny o smaku papryczki peperoncino.
Truskawkowy krem balsamiczny
Olej kokosowy typu extra virgin - tłoczony na zimno. Olej kokosowy w temperaturze do 26 stopni ma białą barwę i stałą konsystencję, dlatego bywa nazywany masłem kokosowym. W wyższej temperaturze zmienia stan skupienia na płynny, a kolor na przezroczysty. Olej kokosowy nierafinowany cechuje przyjemny, wyraźnie kokosowy zapach i delikatny posmak.
Wspaniała przyprawa ? Balsamico? z czarnego octu winnego i moszczu winogronowego.
Idealny do vinaigrette jako przyprawa do sałat i warzyw, do przyprawiania surowego mięsa i wędlin, ale także do dekoracji talerzy.
Czarny ocet balsamiczny wyprodukowany z winogron z prowincji Modena i Reggio Emilia.
Najwyższej jakości włoski ocet balsamiczny z Modeny
Ocet ryżowy Mitsukan, 0,5 l.
Ocet ryżowy 500ml Otafuku
Biały ocet winny do sałatek, dressingów, doprawiania.