Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Gęsty biały krem balsamiczny.
Oryginalny czarny ocet ryżowy - niezbędny składnik kuchni chińskiej.
Pomarańczowy krem balsamiczny.
Krem balsamiczny o smaku białej trufli.
Gęsty czarny krem balsamiczny.
Krem balsamiczny czarny o smaku papryczki peperoncino.
Olej kokosowy typu extra virgin - tłoczony na zimno. Olej kokosowy w temperaturze do 26 stopni ma białą barwę i stałą konsystencję, dlatego bywa nazywany masłem kokosowym. W wyższej temperaturze zmienia stan skupienia na płynny, a kolor na przezroczysty. Olej kokosowy nierafinowany cechuje przyjemny, wyraźnie kokosowy zapach i delikatny posmak.
Wspaniała przyprawa ? Balsamico? z czarnego octu winnego i moszczu winogronowego.
Ocet ryżowy Mitsukan, 0,5 l.
Biały ocet winny do sałatek, dressingów, doprawiania.
Hiszpański czerwony ocet winny 6% 1l
Hiszpański Ocet Winny z Sherry De Soto 7% (Vinagre de Jerez De Soto) produkcji Barneo to prawdziwy ocet winny wytwarzany z Sherry w procesie fermentacji octowej.
Olej arachidowy (Peanut Oil) to tłuszcz roślinny wytwarzany z orzeszków ziemnych, powszechnie stosowany w kuchni azjatyckiej. Dzięki wysokiej temperaturze dymienia to olej idealnie nadający się do do smażenia w wysokich temperaturach
Olej chili nadaje potrawie nie tylko ostrości, ale także bogatego aromatu.
Uniwersalny olej do smażenia oraz do pielęgnacji.
Olej lniany zimnotłoczony.
Olej migdałowy (Almond Oil) to 100% oleju wyciśniętego z migdałów. Olej z migdałów ma szereg właściwości i zastosowań. W kuchni stosowany najczęściej do aromatyzowania potraw, zarówno słodkich jak i wytrawnych.