Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Wyjątkowa odmiana bazylii, niezastąpiona w tajskich daniach
Świeża, aromatyczna kolendra bez korzeni
Świeża tajska kolendra, pęczek bez korzenia.
Do tajskich zup, dań curry, stir fry czy sałatek. Obniża cholesterol i poziom glukozy.
Chrupiący, słodkawy bakłażan, idealny do green curry i sałatek
Bałkańska Papryka Pieczona bez Skórki 550g
Pędy młodego bambusa w formie nitek.
Zamarynowane młode, świeże pędy bambusa (z tajskiego: Nor Mai) pokrojone w nitki. Do potraw najlepiej używać niemarynowanych i niekwaszonych (takich jak produkt tutaj prezentowany - pędy bambusa w wodzie). Przed użyciem należy je dokładnie opłukać pod bieżącą wodą.
Bambus nitki op. 540 g.
Bataty (słodkie ziemniaki), coraz bardziej w Polsce popularne, bardzo zdrowe bulwy o szerokim zastosowaniu w kuchni
Jedna z ostrzejszych papryczek, popularna w kuchni meksykańskiej
Chipotle Adobos to bardzo ciekawa pozycja wśród marynowanych, meksykańskich warzyw.
Pikantna wędzona papryka w sosie adobo w dużym opakowaniu
Pikantna wędzona papryka w aromatycznym sosie adobo
Wspaniały dodatek do ryżu, makaronu i jajek.
Pasta fasolowa przygotowana na tłuszczu roślinnym, doskonale przyprawiona.
Świeży korzeń galangalu to niezbędny składnik wielu dań kuchni tajskiej.
Niezbędny składnik do tajskiej zupy Tom Kha
Owoce Kareli są stosowane przez ajurwedyjską medycynę ludową jako środek na cukrzycę.