Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Galangal korzeń świeży 1kg

  • Dostępność:

    ŚWIEŻA DOSTAWA W KAŻDY PONIEDZIAŁEK

150,00 zł

Opis produktu

Po łacinie Alpinia Galangal, zwany w Tajlandii Kha, w Indonezji laos, ma kłącze, którego często używa się w kuchni azjatyckiej jako przyprawy.

Równie aromatyczny i piekący jak imbir, ale bardziej gorzkawy i pieprzowy w smaku. Miąższ galangalu jest bardziej zdrewniały i włóknisty niż imbiru i ma wyczuwalny zapach sośniny. W kuchni tajskiej galangal jest stosowany powszechnie do zup i past curry. Ulubiona zupa Tajów, Tom Kha, nie może się bez niego obejść. 

Galangal jest warzywem bardzo trwałym więc możemy ja wysyłać poza Warszawę.

RozwińZwiń Opis

kraj pochodzenia

Tajlandia

waga

50g

przechowywanie

przechowuj w lodówce, na ręczniku papierowym lub gazecie

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Mleko kokosowe ChaoKoh 250ml

Mleko kokosowe ChaoKoh 250ml

Mleczko kokosowe to niezbędny składnik dań kuchni azjatyckich, jak i doskonały zamiennik dla mleka krowiego.

 Orzechy Nerkowca 1kg

Orzechy Nerkowca 1kg

Orzechy Nerkowca

 Grzyby Mun Kawałki (Cloud Ear Fungus) 100g

Grzyby Mun Kawałki (Cloud Ear Fungus) 100g

Wg chińskiej medycyny ludowej poprawiają ogólną kondycję człowieka, łagodzą kaszel i ułatwiają oddychanie w chorobach płuc oraz poprawiają krążenie

 Imbir Świeży (korzeń) 1kg

Imbir Świeży (korzeń) 1kg

Świeże kłącze imbiru ("korzeń" imbiru)

 Mango Krojone w Lekkim Syropie 425g Twin Elephant

Mango Krojone w Lekkim Syropie 425g Twin Elephant

Krojone w plastry mango zanurzone w lekkim, słodkim syropie.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store