Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Pasta Karashi Mustard Hot 43g S&B krótki termin 19.06.2020r

  • Producent:

    S&B

Produkt archiwalny

Opis produktu

Ta bardzo ostra musztarda w kuchni japońskiej dodawana jest do panierowanych kotletów tonkatsu.
Idealnie nadaje się też do stosowania jako baza do zimnych sosów. Wystarczy wymieszać musztardę z sosem sojowym lub majonezem.

Skład: woda, MUSZTARDA 19%, substancja nawilżająca: E420, modyfikowana skrobia z manioku, olej kukurydziany, sól, syrop glukozowy, kwa E575, ekstrakt z musztardy 0,2%, antyoksydanty: E300, zagęszczacz: E415. Produkt może zawierać modyfikowaną genetycznie kukurydzę.

Waga: 43g

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Papier Sojowy Zielony (Soya Paper Sheets Green) | Mame-nori-san 20 ark.

Papier Sojowy Zielony (Soya Paper Sheets Green) | Mame-nori-san 20 ark.

Zielony Papier Sojowy tzw. Mame-nori-san (まめのりさん) to niezwykle ciekawy zamiennik dla sushi nori.

 Sos Sojowy Ciemny Marudaizu Bezglutenowy | Komugi Wo Marudaizu Shouyu (小麦を使わない丸大豆しょうゆ) 500ml Shoda [Produkt Premium]

Sos Sojowy Ciemny Marudaizu Bezglutenowy | Komugi Wo Marudaizu Shouyu (小麦を使わない丸大豆しょうゆ) 500ml Shoda [Produkt Premium]

Sos Sojowy Ciemny Marudaizu Shouyu to wyjątkowy sos sojowy oznaczony certyfikatem. Sosy sojowe Marudaizu są produkowane jedenie w fabrykach japońskich, z soi hodowanej wyłącznie w Japonii. Znakiem szczególnym tego sosu jest złota nakrętka.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store