Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Książka Kucharska | Inessa Kim "Koreański Ferment"

  • Dostępność:

    Dostępność potwierdza sprzedawca.

59,85 zł

Opis produktu

Rewelacyjna książka kucharska poświęcona w całości kuchni koreańskiej napisana przez naszą trenerkę Inessę Kim!

Książka Inessy idealnie wpisuje sie w dzisiejsze trendy kulinarne, pokazując że gotowanie po koreańsku wcale nie jest skomplikowane, jak może się wydawać.

W książce znajdziecie dziesiątki przepisów na ulubione koreańskie dania - zarówno mięsne jak i wegetariańskie. Dowiecie się jak przygotować narodowe danie Koreańczyków, czyli obłędne kimchi oraz przepisy z nim związane. Nie obejdzie się bez deserów i koreańskich opowieści autorki.

Na warsztaty kuchni koreańskiej z autorką książki możesz zapisać się tutaj.

ISBN: 9788381640800
Liczba stron: 221
Format: 170x245mm

   
Typ oprawy: twarda-szyta.

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Sos Chili Sriracha Mayo 200ml

Sos Chili Sriracha Mayo 200ml

Klasyczna sriracha złagodzona smakiem majonezu

 Sos Sojowy Bezglutenowy | Tamari (たまり醤油) 1l Kikkoman

Sos Sojowy Bezglutenowy | Tamari (たまり醤油) 1l Kikkoman

Sos sojowy Tamari Kikkoman 1l BEZGLUTENOWY

 Chilli Mulato (suszone) 100g

Chilli Mulato (suszone) 100g

Podstawowy składnik meksykańskiego sosu mole poblano

 Chilli Guajillo (suszone) 15g

Chilli Guajillo (suszone) 15g

Idealny dodatek do meksykańskich dań np. pozole


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store