Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Książka Kucharska | Inessa Kim "Koreański Ferment"

  • Dostępność:

    Dostępność potwierdza sprzedawca.

59,90 zł

Opis produktu

Rewelacyjna książka kucharska poświęcona w całości kuchni koreańskiej napisana przez naszą trenerkę Inessę Kim!

Książka Inessy idealnie wpisuje sie w dzisiejsze trendy kulinarne, pokazując że gotowanie po koreańsku wcale nie jest skomplikowane, jak może się wydawać.

W książce znajdziecie dziesiątki przepisów na ulubione koreańskie dania - zarówno mięsne jak i wegetariańskie. Dowiecie się jak przygotować narodowe danie Koreańczyków, czyli obłędne kimchi oraz przepisy z nim związane. Nie obejdzie się bez deserów i koreańskich opowieści autorki.

Na warsztaty kuchni koreańskiej z autorką książki możesz zapisać się tutaj.

ISBN: 9788381640800
Liczba stron: 221
Format: 170x245mm

   
Typ oprawy: twarda-szyta.

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Sos sojowo-grzybowy Healthy Boy

Sos sojowo-grzybowy Healthy Boy

Sos sojowy o smaku grzybowym.

 Sos Hoisin 397g Lee Kum Kee

Sos Hoisin 397g Lee Kum Kee

Chiński sos sojowy, niezbędny do dań tego regionu świata

 Glony Nori do Sushi Złote (Roasted Sushi Nori Seaweed Gold) 10 arkuszy [Idealne do Sushi]

Glony Nori do Sushi Złote (Roasted Sushi Nori Seaweed Gold) 10 arkuszy [Idealne do Sushi]

10 arkuszy sushi nori najwyższej klasy GOLD.

 Sos Sojowy Bezglutenowy | Tamari (たまり醤油) 1l Kikkoman

Sos Sojowy Bezglutenowy | Tamari (たまり醤油) 1l Kikkoman

Sos sojowy Tamari Kikkoman 1l BEZGLUTENOWY

 Oldfriends KIMCHI Classic (MILD) 300g

Oldfriends KIMCHI Classic (MILD) 300g

Oryginalne kimchi według tradycyjnej koreańskiej receptury


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store