Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

2020-08-08 | Kurs kuchni wegańskiej: kierunek Indie zmiana terminu

270,00 zł

Opis produktu

Takiej kuchni indyjskiej jeszcze nigdzie nie było! Charyzmatyczny, szalony, przezabawny Tapi Sharma znowu zaskakuje, tym razem tworząc indyjskie menu w całkowicie wegańskiej odsłonie!

Podczas kursu nauczycie się łączyć nietypowe, orientalne smaki, przyrządzicie popularne Vegan bowle, nauczycie się w pełni wydobywać aromat z przypraw oraz poznacie nietypowe łączenia owoców i warzyw. Ten kurs na pewno Was zachwyci!

Na szkoleniach kursanci pracują w maksymalnie 3-osobowych grupach i każdy z uczestników bierze czynny udział w przygotowaniu wszystkich potraw. Dzięki temu podziałowi w trakcie 4-godzinnego kursu jesteśmy w stanie przekazać całą niezbędną wiedzę oraz przyrządzić określoną liczbę dań.

Kurs może być zrealizowany w ramach pakietu azjatyckiego i pakietu wege.

Zachęcamy do zakupienia kursu jako prezentu okolicznościowego. Jeśli chcecie Państwo obdarować kogoś oryginalnym prezentem, w powyższym formularzu "Zaproszenie Dla:" prosimy o dokładne podanie imienia i nazwiska osoby obdarowywanej. Specjalne, imienne zaproszenie, zostanie wysłane pocztą pod adres zamawiającego lub inny podany w uwagach zamówienia.

UWAGA

Informujemy, że jesteśmy w pełni przygotowani na przeprowadzenie szkolenia zgodnie z wymogami wprowadzonymi przez rząd w walce z koronawirusem i zapewnienie najwyższych standardów oraz bezpieczeństwa podczas kursu. W związku z tym program szkolenia może ulec kosmetycznym zmianom. Nie wpłyną one jednak na jakość oraz czas trwania kursu.

 

RozwińZwiń Opis

Program

  • Miejsce: Skład bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
  • Termin: 08 sierpnia 2020, sobota, godz. 15:00
  • Czas trwania: 4 godziny
  • Grupa: 8-16 osób

Zajęcia praktyczne:

• Vegetable Tikki – aromatyczne kotleciki warzywne
• Mango Cashew Pulao – egzotyczny ryż z mango i orzechami nerkowca
• Bakłażan w aksamitnym sosie orzechowym
• Vegan bowl - orientalny talerz wegańskich rozmaitości
• Słodki deser z cukinii

W ramach szkolenia otrzymasz:

• Materiały szkoleniowe z przepisami
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych

Szkolenie poprowadzi

Tapinder Sharma

Hindus z Punjab, restaurator, właściciel sieci restauracji indyjskich Ganesh i Origami by Tapi Gotuje. Wegetarianin i pasjonat zdrowej i naprawdę nieźle doprawionej kuchni. Prywatnie fantastyczny, otwarty, pełen charyzmy i pasji prowadzący, który podczas kursu przekaże Wam nie tylko ogromną wiedzę na temat swojej rodzimej kuchni, ale wprowadzi Was w niesamowity świat kultury indyjskiej.

Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store