Program
- Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 07 września 2022, środa, godz. 18:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
• Kombucha, czyli fermentowany napój herbaciany
• Natto - fermentowana soja z ryżem i dodatkami
• Kimchi - koreańska fermentowana kapusta podana z makaronem udon + domowej roboty kimchi z buraka
• Wietnamska bagietka z tempehem i piklami
• Tapioka na mleku kokosowym z dodatkiem kiszonego ananasa i karmelem miso
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych oraz słoików na kombuchę oraz kimchi