Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Sos Chili Sriracha Blackout 200ml

14,90 zł

Opis produktu

skład

Chili 70%, cukier, sól, czosnek, woda, regulator kwasowości: E260, wzmacniacz smaku: E621, stabilizator: E415, subst. konserwująca E202.

kraj pochodzenia

Tajlandia

pojemność

200ml

przechowywanie

Przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 8 tygodni

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Sos Hoisin 200ml Flying Goose

Sos Hoisin 200ml Flying Goose

Chiński sos sojowy, niezbędny do dań tego regionu świata

 Pasta do Singapurskiej Zupy Kokosowej Laksa (Spice Paste for Singapore Laksa - Coconut Curry Noodles) 60g AHG

Pasta do Singapurskiej Zupy Kokosowej Laksa (Spice Paste for Singapore Laksa - Coconut Curry Noodles) 60g AHG

Gotowa pasta do przyrządzenia laksy - tradycyjnej zupy z Azji Południowo-Wschodniej (Singapur, Malezja). Klasycznie zupę Laksa przygotowuje się na bazie czerwonej pasty curry oraz mleka kokosowego i podaje z makaronem ryżowym.

 Makaron sojowy Vermicelli 100g

Makaron sojowy Vermicelli 100g

Makaron Vermicelli 100g

 Pasta z Tajskiej Bazylii | Holy Basil Seasoning Paste 400g

Pasta z Tajskiej Bazylii | Holy Basil Seasoning Paste 400g

Pasta z Tajskiej Bazylii Holy (Holy Basil Seasoning Paste) 400g firmy Lobo to gotowy produkt przeznaczony do potraw mięsnych. Idealnie sprawdza się w zestawieniu zarówno z wołowiną lub wieprzowiną, jak i z drobiem.

 Sos Chili Sriracha Bardzo Pikantny (Sriracha Chili Sauce Extra Hot) 455ml Flying Goose

Sos Chili Sriracha Bardzo Pikantny (Sriracha Chili Sauce Extra Hot) 455ml Flying Goose

Ulubiona sriracha w wersji superostrej


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store