Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Indonezyjska pasta curry do warzyw (Sayur Lodeh) 50g AGH

6,90 zł

Opis produktu

Indonezyjska pasta curry do warzyw (Sayur Lodeh) 50g AGH

RozwińZwiń Opis

skład

Chilli czerwone, olej sojowy, cebula, galangal, sól, szalotka, cukier, imbir, trawa cytrynowa, kurkuma mielona, nasiona kolendry, kumin, zioła i przyprawy.

kraj pochodzenia

Tajlandia

waga

50g

przechowywanie

Przechowuj w suchym miejscu. Chroń przed bezpośrednim nasłonecznieniem. Zużyj bezpośrednio po otwarciu.

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Indonezyjska Pasta Satay 50g AHG

Indonezyjska Pasta Satay 50g AHG

Pasta do przygotowania indonezyjskich szaszłyków satay

 Sos Chili Sriracha Klasyczny (Sriracha Chili Sauce) 200ml Flying Goose

Sos Chili Sriracha Klasyczny (Sriracha Chili Sauce) 200ml Flying Goose

Klasyczny i tradycyjny sos chilli z rodziny Sriracha

 Pasta do Singapurskiego Stir Fry z Czarnym Pieprzem (Singapore Black Pepper Stir Fry) 50g AHG

Pasta do Singapurskiego Stir Fry z Czarnym Pieprzem (Singapore Black Pepper Stir Fry) 50g AHG

Gotowa pasta do charakternego dania typu stir-fry.

 Ocet balsamiczny czarny z Modeny IGP 500 ml Ca Del Cristo

Ocet balsamiczny czarny z Modeny IGP 500 ml Ca Del Cristo

Wspaniała przyprawa ? Balsamico? z czarnego octu winnego i moszczu winogronowego.

 Sos Sojowy Słodki (Sweet Soy Sauce) 250ml Healthy Boy

Sos Sojowy Słodki (Sweet Soy Sauce) 250ml Healthy Boy

Sos sojowy słodki tajskiej marki Healthy Boy.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store