Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Koreańska Pasta Sojowa | Doenjang 500g Bibigo

  • Dostępność:

    3-5 dni

18,00 zł

Opis produktu

Doenjang jest to koreańska pasta z fermentowanej soi. Od popularnej pasty miso różni się wykorzystanymi do precesu fermentacji bakteriami. Paste tą wykorzystuję się do zup, potrawek typu jjigae czy dań smażonych, ale również jako składnik marynaty czy różnych sosów i past. Doenjang jest również jednym ze składników pasty ssamjang.

RozwińZwiń Opis

skład

Woda, soja 27%, mąka pszenna, sól, fermentowana soja 3%, alkohol, pszenica, odtłuszczona soja 0,4%, fermentowany jęczmień, wzmacniacze smaku: E631, E627, soja w proszku 0,01%. Może zawierać skorupiaki, ryby, mięczaki.

kraj pochodzenia

Korea

waga

500g

przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku tygodni.

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Yuba / suszone tofu 150g

Yuba / suszone tofu 150g

Yuba suszone tofu to idealny zamiennik mięsa w azjatyckich daniach wege

 Oldfriends KIMCHI Classic (MILD) 300g

Oldfriends KIMCHI Classic (MILD) 300g

Oryginalne kimchi według tradycyjnej koreańskiej receptury

 Oldfriends KIMCHI Vegan (SPICY) 300g

Oldfriends KIMCHI Vegan (SPICY) 300g

Oryginalne wegańskie kimchi według tradycyjnej koreańskiej receptury


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store