Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

2022-07-07 | Gotowanie w ogrodzie: hiszpański grill brak miejsc lista rezerwowa

320,00 zł

Opis produktu

Gorący letni wieczór w mieście nie oznacza nudy. Wybierz nasze ogrodowe warsztaty kuchni hiszpańskiej i daj się porwać na prawdziwą fiestę. Pod czujnym okiem trenerki Marii Najgrodzkiej poznacie hiszpańskie tricki na wyjątkowe dania z rusztu.

Przygotujecie zupełnie inną od klasycznej, hiszpańską grillowaną karkówkę z latynoskim sosem chimichurri, zgrillujecie fenomenalne burgery z kiełbaską chorizo, a także poznacie patent na obłędnego młodego pora z grilla. Nie zabraknie pysznej salsy na bazie grillowanych warzyw oraz słodkiego deseru, również znad płomienia!

Podczas naszego kursu w ogrodzie nauczysz się przygotowania wyjątkowych dań z grilla, które bez problemu powtórzysz w swoim domu czy podczas letniego pikniku. Spędzisz fantastyczny czas i przekonasz się, że lato w mieście to prawdziwa frajda.

Zapraszamy na warsztaty!

Na szkoleniach kursanci pracują w maksymalnie 3-osobowych grupach i każdy z uczestników bierze czynny udział w przygotowaniu wszystkich potraw. Dzięki temu podziałowi w trakcie 4-godzinnego kursu jesteśmy w stanie przekazać całą niezbędną wiedzę oraz przyrządzić określoną liczbę dań.

 

RozwińZwiń Opis

Program

  • Miejsce: Skład Bananów, ogród, ul. Postępu 5, Warszawa
  • Termin: 07 lipca 2022, czwartek, godz. 18:30
  • Czas trwania: 4 godziny
  • Grupa: 8-12 osób

Zajęcia praktyczne:

• Salsa romesco – Salsa z grillowanych papryk i pomidorów
• Grillowany młody por
• Chimichuri z grillowaną karkówką
• Burger z chorizo
• Owocowe szaszłyki z grilla w glazurze ze słodkiego sherry

W ramach szkolenia otrzymasz:

• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Kieliszek wina
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych

Szkolenie poprowadzi

Maria Najgrodzka

Polka o absolutnie południowym temperamencie. Zakochana z wzajemnością w kuchni Hiszpanii, od lat zawodowo gotuje (ostatnio Carmona Tapas Bar, Mojo Picon, Znajomi Znajomych) i trenuje kulinarnych zapaleńców. Kuchnia hiszpańska nie ma przed nią tajemnic.

Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store