Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Niboshi - Suszone Sardynki 25g [PRODUKT ROZWAŻANY]

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

7,90 zł

Opis produktu

Nibushi (Iriko), czyli suszone sardynki to produkt używany głównie w kuchni japońskiej do gotowania bulionu dashi. Są to małe sardynki, które gotuje się w osolonej wodzie i później suszy. Intensywny aromta i smak Niboshi jest odpowiedzialny za smak umami w japońskich bulionach (dashi). Sarynki te często stosuje się w ramenie do bulionu oraz do tare, które jest jednym z niezbędnych składników potrawy ramen i odpowiada za doprawienie bulionu.

RozwińZwiń Opis

skład

100% wędzone sardynki

kraj pochodzenia

Hiszpania

waga

25 g

przechowywanie

przechowuj w suchym miejscu

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Glony Konbu / Kombu / Dashima (Dried Kelp) 100g

Glony Konbu / Kombu / Dashima (Dried Kelp) 100g

Glony konbu / kombu - dodatek do bulionu dashi i zup miso.

 Suszone Płatki Ryby Bonito | Katsuobushi 30g

Suszone Płatki Ryby Bonito | Katsuobushi 30g

Suszone płatki ryby bonito.

WSEKI 01521 Test alertu

 Imbir Świeży (korzeń) 100g

Imbir Świeży (korzeń) 100g

Świeże kłącze imbiru ("korzeń" imbiru)

 Mąka pszenna do makaronu ramen - Nisshin Seifun Toku 1kg [PRODUKT ROZWAŻANY]

Mąka pszenna do makaronu ramen - Nisshin Seifun Toku 1kg [PRODUKT ROZWAŻANY]

Nisshin Seifun Toku to oryginalna mąka do makaronu ramen z japońskiej pszenicy.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store