Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

2024-09-06 I Kurs kuchni wegańskiej: Ramen

350,00 zł

Opis produktu

Aromatyczny? Wyrazisty w smaku? Wegański? Jeśli takie właśnie słowa przychodzą Ci do głowy, kiedy myślisz "idealny ramen", koniecznie musisz przyjść na nasz kurs!

Mamy ogromną przyjemność zaprosić Cię na kurs z przygotowania wegańskiego ramenu. Sprężysty makaron, delikatny bulion, pełne smaku tare. I wszystko całkowicie wegańskie! Jeśli nie wyobrażasz sobie życia bez dobrej michy ramenu, ten kurs jest zdecydowanie dla Ciebie.

CO NAS WYRÓŻNIA?

• Podczas kursu dzielimy Was na maksymalnie 3-osobowe drużyny, w których od początku do końca przygotujecie jeden pełny ramen. Dzięki grupowemu podziałowi, jesteśmy w stanie ugotować więcej i sprawniej.
• Na naszym kursie używamy jedynie oryginalnych produktów, w większości takich, których używa się także w Japonii. Nie jesteśmy fanami polskich zamienników.
• Nasi prowadzący, którzy są specjalistami w swoich kuchniach. Podróżują, smakują, gotują i stale rozwijają swoje umiejętności. To dzięki nim nasze szkolenia są takie wyjątkowe.

CO ZYSKASZ?

• Umiejętność przygotowania wszystkich etapów składających się na wegański ramen
• Dowiesz się, w jaki sposób przygotować makaron
• Przekonasz się jakie dodatki sprawiają, że ramen pokochały miliony ludzi na całym świecie. Dowiesz się, jak je odpowiednio przygotować by wydobyć z nich całą moc aromatów.
• Zjesz najlepszy wegański ramen w miłym towarzystwie, a to czego nie przejesz, możesz zabrać do domu.
• Znajomości na lata – dzięki atmosferze, którą razem tworzymy, nasi Kursanci zaprzyjaźniają się i utrzymują ze sobą kontakt!
• Zniżkę na zakupy w naszym sklepie

OPINIE KURSANTÓW:

• To nasz nowy kurs, dlatego jeszcze nie mamy o nim żadnych opinii :) Będziemy ogromnie wdzięczni, jeśli po kursie podzielicie się z nami swoimi wrażeniami w ankietach.

RozwińZwiń Opis

Program

  • Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
  • Termin: 06 września 2024, piątek, godz. 18:30
  • Czas trwania: 4 godziny
  • Grupa: 8-16 osób

Zajęcia praktyczne:

• Przygotowanie domowego makaronu ramen
• Przygotowanie tare
• Przygotowanie oleju smakowego
• Przygotowanie bakłażana teriyaki
• Przygotowanie dodatków końcowych
• Finalne złożenie wegańskiego ramenu tonkotsu

W ramach szkolenia otrzymasz:

• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych

Przed kursem warto wiedzieć:

• Kurs zrealizujesz w ramach pakietu gold oraz vouchera na dowolnie wybrany kurs

Jeśli wybierasz:

• zaproszenie w formie pdf. do wydruku własnego - czas realizacji to 1-2 dni robocze.
• zaproszenie wydrukowane na ozdobnym papierze do odbioru osobistego - czas realizacji to 1-2 dni robocze. Koszt wydruku zaproszenia to 10 zł.
• zaproszenie wydrukowane na ozdobnym papierze z wysyłką kurierską - czas realizacji to 1-2 dni robocze (plus czas dostawy). Koszt wydruku zaproszenia to 10 zł. Koszt przesyłki kurierskiej to 14 zł.

Szkolenie poprowadzi

Paweł Dobierski

Z zawodu astronom, pasjonat Gwiezdnych Wojen, gotuje ramen od 5 lat i ciągle mu mało. Po wizycie w Japonii jego pasja do gotowania eksplodowała, a zamiłowanie do ramenu jeszcze bardziej wzrosło. Obecnie jest szefem kuchni w Yatta Ramen na Postępu 5, ale nie obce mu są ramenowe PopUpy, które robił w Yatta Ramen w Warszawie oraz Yemse2 we Wrocławiu. Perfekcjonista, który dba o każdy szczegół wykonywanych przez siebie dań. Zwraca szczególną uwagę na jakość użytych składników, nie stosuje półśrodków. Ma być oryginalnie, pysznie, estetycznie i pięknie.

Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store