Program
- Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 10 stycznia 2025, piątek, godz. 18:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
• Stek z bavette marynowany w sosie rybnym z sałatką z wiśni, marchewki i kapusty czerwonej
• Picanha, czyli tzw. sirloin cap z chimichurri, smażonymi pomidorami i pieczonymi ziemniakami
• Onglet, czyli tzw. świeca wołowa z serem labneh, harrisą, oliwkami kalamata i pitą
• Klasyczny mus z białej czekolady z sezonowymi owocami i kruszoną bezą
Wina:
• LONG BARN PINOT NOIR 2021
• LUMA NERO D'AVOLA DOC 2021
• PURE EST ORGANIC TEMPRANILLO 2021
• KLAUS MEYER GEWÜRZTRAMINER SPÄTLESE 2021
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Po lampce specjalnie dobranego wina (120ml) do dań głównych, oraz 50ml wina do deseru (uprzejmie informujemy, że nie akceptujemy alkoholu przyniesionego we własnym zakresie)
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych
* Uwaga! Ze względu na charakter szkolenia zachęcamy do zrezygnowania tego wieczoru z auta