Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Jasna Pasta Miso (White Miso Paste) | Miso Shiro 500g Okaasan Hanamaruki [Japonia]

Produkt archiwalny

Opis produktu

W Japonii obok sosu sojowego shoyu najczęstszym dodatkiem stosowanym do różnych potraw jest pasta miso.  jasnobeżowym lub jasnobrązowym. Shiro miso jest delikatne i łagodne w smaku, polecane zwłaszcza do przygotowywania zup oraz przyprawiania potraw z białych ryb lub jarzyn.

Waga: 500 g.

Skład: soja, drożdże, ryż, sól.

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Sos rybny Oyster Brand 200ml

Sos rybny Oyster Brand 200ml

Kluczowy składnik kuchni tajskiej odpowiedzialny za smak umami.

 Czarny Ocet Ryżowy | Chinkiang 550ml

Czarny Ocet Ryżowy | Chinkiang 550ml

Oryginalny czarny ocet ryżowy - niezbędny składnik kuchni chińskiej.

 Kawa Wietnamska Mielona "4" (Blend Coffe) | Chephin Dac Che Cho Quan Ca Phe 500g Trung Nguyen [Produkt Premium]

Kawa Wietnamska Mielona "4" (Blend Coffe) | Chephin Dac Che Cho Quan Ca Phe 500g Trung Nguyen [Produkt Premium]

Kawa Sang Tao 4 marki Trung Nguyen to mieszanka wysokiej jakości kaw: Arabici, Robusty, Catimor oraz ExCelsa.

 Tamarynd Miąższ Suszony (Tamrind) | Imli 200g TRS

Tamarynd Miąższ Suszony (Tamrind) | Imli 200g TRS

Suszony miąższ owoców tamaryndowca. Charakteryzuje się cierpkim i zarazem kwaskowatym smakiem.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store