Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Nóż Deba 21 cm Wasabi Black

  • Producent:

    Kai

Produkt archiwalny

Opis produktu

Nóż Deba to rozłupywacz. 

Solidny, wytrzymały i ciężki nóż z szerokim, grubym ostrzem. Przednia część ostrza, czyli sam jego czubek używany jest głównie do filetowania ryb. Natomiast część bliżej trzonka, która jest grubsza i szersza stosowana jest do obróbki ryb, mięsa i drobiu z kośćmi.

ostrze

  • długość: 21 cm
  • twardość stali: 58 +/- 1 HRC
  • materiał: stal polerowana
  • krawędź tnąca: jednostronnie ostrzona

rączka

z polipropylenu i sproszkowanego bambusa ze stalowym zaciskiem

  • długość: 12,6 cm


**************************************************************
Kursy Sushi!!!

Jesteś sushi maniakiem?

Ucz się "kręcić" od najlepszych... ucz się "kręcić" po japońsku!

Trzy stopnie wtajemniczenia - podstawowy, zaawansowany, kazari sushi. - kliknij tutaj

RozwińZwiń Opis

Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store