Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Nóż Yanagiba 21 cm Wasabi Black

  • Dostępność:

    3-5 dni

  • Producent:

    Kai

239,00 zł

Opis produktu

Nóż Yanagiba to tradycyjny japoński nóż do plasterkowania.

Czysto i precyzyjnie plasterkuje mięso i ryby. Długie, wąskie ostrze jest doskonale przystosowane do cięcia bardzo cieniutkich plasterków do sushi lub sashimi.

ostrze

  • długość: 21 cm
  • twardość stali: 58 +/- 1 HRC
  • materiał: stal polerowana
  • krawędź tnąca: jednostronnie ostrzona

rączka

z polipropylenu i sproszkowanego bambusa ze stalowym zaciskiem

  • długość: 12,6 cm


**************************************************************
Kursy Sushi!!!

Jesteś sushi maniakiem?

Ucz się "kręcić" od najlepszych... ucz się "kręcić" po japońsku!

Trzy stopnie wtajemniczenia - podstawowy, zaawansowany, kazari sushi. - kliknij tutaj

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Wasabi w Proszku | Kona Wasabi 30g S&B [Idealny do Sushi]

Wasabi w Proszku | Kona Wasabi 30g S&B [Idealny do Sushi]

S&B Kona Wasabi, 30 g - chrzan japoński.

 Panierka Panko 200g LOBO

Panierka Panko 200g LOBO

Panko, 227 g ? panierka.

 Ryż Nishiki Musenmai 500g (Rozważany) [Idealny do Sushi]

Ryż Nishiki Musenmai 500g (Rozważany) [Idealny do Sushi]

Nishiki Musenmai, jest uznawany za najdoskonalszy z kleistych ryży średnio ziarnistych typu calrose.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store