Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Imbir Różowy Marynowany do Sushi Amazu Shoga | Sushi Shoga Pinku 250g [Idealny do Sushi] tymczasowo niedostępny

Produkt archiwalny

Opis produktu

Sushi Gari, czyli marynowane kłącze imbiru. Cienko posiekane plasterki imbiru, zamarynowane w delikatnie słodkiej marynacie używane są do odświeżania ust pomiędzy kęsami sushi.

Imbir różowy zwykle jest łagodniejszy od imbiru białeg.

Skład: imbir, woda, sól, kwas octowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu, substancje słodzące: aspartam, sacharynian sodu, suklaroza, substancja konserwująca: sorbinian potasu, barwniki: antocyjany.

Waga: 250g.


**************************************************************
Kursy Sushi!!!

Jesteś sushi maniakiem?

Ucz się "kręcić" od najlepszych... ucz się "kręcić" po japońsku!

Trzy stopnie wtajemniczenia - podstawowy, zaawansowany, kazari sushi. - kliknij tutaj

RozwińZwiń Opis

Produkty powiązane

 Imbir Benishoga Czerwony (Red Pickled Ginger) | Beni Shoga 1kg

Imbir Benishoga Czerwony (Red Pickled Ginger) | Beni Shoga 1kg

Benishoga czerwony, 800 g.


Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Makaron Spaghetti Czarne Barwione Atramentem z Kałamarnicy 250g Casa Rinaldi

Makaron Spaghetti Czarne Barwione Atramentem z Kałamarnicy 250g Casa Rinaldi

Doskonały makaron firmy Casa Rinaldi, w kształcie nitki, barwiony naturalnym czarnym atramentem z kałamarnicy.

 Pasta do Indyjskiego Curry z Mięsem Rogan Josh (Spice Paste for Indian Meat Curry Rogan Josh) 50g AHG

Pasta do Indyjskiego Curry z Mięsem Rogan Josh (Spice Paste for Indian Meat Curry Rogan Josh) 50g AHG

Gotowana pasta do przygotowania indyjskiego curry z mięsem Rogan Josh.

 Tykwa Marynowana Kanpyo | Ajizuke Nikanpyo 100g

Tykwa Marynowana Kanpyo | Ajizuke Nikanpyo 100g

Marynowane w słodkim sosie paseczki tykwy, idealne do sushi


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store