skład
woda, oliwki czarne, sól, kwas cytrynowy, kwas mlekowy, kwas askorbinowy.
Dostępność:
2-3 dni
Producent:
Hiszpańskie czarne oliwki z pestką (Aceitunas Negras) to owoce drzew oliwnych dojrzewające w słońcu południowej Hiszpanii, w regionie Andaluzji. Przetwarzane przez jednego z największych i najbardziej cenionych producentów oliwek na świecie w Maladze i Kordobie.
Wysoka kontrola jakości, wybór najsmaczniejszych, dojrzałych owoców, unikalna metoda przetwarzania (zwłaszcza sposób ich przyprawienia) pozwalają nam cieszyć się najwyższej klasy hiszpańskimi oliwkami stołowymi.
Czarne oliwki z pestką nadadzą się do jedzenia solo, jako dodatek do tapas, sałatek i innych potraw kuchni hiszpańskiej i nie tylko.
woda, oliwki czarne, sól, kwas cytrynowy, kwas mlekowy, kwas askorbinowy.
Hiszpania
2,5kg/4kg
przed otwarciem przechowuj w suchym i zaciemnionym miejscu, po otwarciu w lodówce