Sos Sojowy Jasny (Light Soy Sauce) | Usukushi Shoyu 1l Marukin
-
Producent:
Produkt archiwalny
Opis produktu
Sos sojowy to jeden z postawowych, a zarazem najważniejszych dodatków stosowanych w kuchni Dalekiego Wschodu.
Należy wyraźnie podkreślic, że japoński sos sojowy różni się wyraźnie od sosów sojowych produkowanych w innych azjatyckich krajach. Wyróżnia go delikatny w smak i wyjątkowy "aksamitny" aromat.
Naturalnie warzony, japoński, jasny sos sojowy Usukushi Shoyu (マルキン うすくちしょうゆ) marki Marukin to produkt najwyższej jakości, produkowany w równych propozcjach z ziaren soi i pszenicy.
Skład: odtłuszczona soja, soja, pszenica, woda, sól, alkohol.
Kraj pochodzenia: Japonia
Pojemność: 1l
**************************************************************
Kursy Sushi!!!
Jesteś sushi maniakiem?
Ucz się "kręcić" od najlepszych... ucz się "kręcić" po japońsku!
Trzy stopnie wtajemniczenia - podstawowy, zaawansowany, kazari sushi. - kliknij tutaj