Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Sos Sojowy Ciemny Marudaizu Bezglutenowy | Komugi Wo Marudaizu Shouyu (小麦を使わない丸大豆しょうゆ) 500ml Shoda [Produkt Premium]

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

29,90 zł

Opis produktu

Sos Sojowy Ciemny Bezglutenowy | Komugi Wo  Marudaizu Shouyu (小麦を使わない丸大豆しょうゆ) jest sosem certyfikowanym (Marudaizu), wyprodukowanym w fabrykach japońskich, z soi hodowanej wyłącznie w Japonii. Znakiem szczególnym tego sosu jest złota nakrętka.

Japoński sos sojowy różni się wyraźnie od swoich krewniaków produkowanych w innych krajach azjatyckich, jest zdecydowanie delikatniejszy w smaku i ma aksamitny aromat, dzięki czemu doskonale komponuje się z sushi.


**************************************************************
Kursy Sushi!!!

Jesteś sushi maniakiem?

Ucz się "kręcić" od najlepszych... ucz się "kręcić" po japońsku!

Trzy stopnie wtajemniczenia - podstawowy, zaawansowany, kazari sushi. - kliknij tutaj

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Tapioka Perła Drobna | Small Tapioca Pearl 400g

Tapioka Perła Drobna | Small Tapioca Pearl 400g

Tapioka ma neutralny smak i zapach. Perełki z tapioki (granulat tapioki) używane są przede wszystkim do przygotowywania różnego rodzaju azjatyckich deserów.

 Liście tajskiej limonki Kaffir (mrożone) 30g  [PRODUKT MROŻONY]

Liście tajskiej limonki Kaffir (mrożone) 30g [PRODUKT MROŻONY]

Niezbędny składnik w kuchni tajskiej

 Koreańska Papryka Chilli do KimChi w Płatkach (Korean Red Chili Pepper Flakes) | Gochugaru 500g

Koreańska Papryka Chilli do KimChi w Płatkach (Korean Red Chili Pepper Flakes) | Gochugaru 500g

Nieodłączny składnik tradycyjnego dania kuchni koreańskiej - kimchi


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store