Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Pasta do Singapurskiego Stir Fry z Czarnym Pieprzem (Singapore Black Pepper Stir Fry) 50g AHG

8,00 zł

Opis produktu

Gotowa pasta z czarnym pieprzem do przygotowania singapurskiego stir fry (Singapore Black Pepper Stir Fry).

Skład: sos sojowy, czosnek, olej sojowy, cebula, czarny pieprz 11%, świeże czerwone chilli, cukier, sól, ciemny sos sojowy, modyfikowana skrobia z tapioki, ocet winny, hydrolizowana proteina sojowa, pasta pomidorowa, trawa cytrynowa, musztarda, kozieradka 2%, kurkuma, kmin rzymski, ziarna kolendry, barwnik E150c, maltodekstryna.

Kraj pochodzenia: Tajlandia
Waga: 50g

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Cukier palmowy 200g Thai dancer

Cukier palmowy 200g Thai dancer

naturalny cukier palmowy o niskiej zawartości fruktozy, bogaty w witaminy C i B, cynk, potas, żelazo

 Kardamon Czarny (Large Black Cardamom) | Moti Elaichi 50g TRS

Kardamon Czarny (Large Black Cardamom) | Moti Elaichi 50g TRS

Kardamon Czarny 50g TRS

 Grzyby Enoki świeże / Enokitake / Flammulina velutipes 100g

Grzyby Enoki świeże / Enokitake / Flammulina velutipes 100g

Delikatne grzyby z posmakiem owocowo-orzechowym stosowane w kuchni zimniej i gorącej.

 Pasta przyprawowa do tajskiej wieprzowiny Nam Prik Ong 50g LOBO

Pasta przyprawowa do tajskiej wieprzowiny Nam Prik Ong 50g LOBO

Pasta przyprawowa do Nam Prik Ong, oryginalnego dania z północy Tajlandii.

 Ciecierzyca Łuskana | Chana Dal 500g TRS

Ciecierzyca Łuskana | Chana Dal 500g TRS

Doskonałej jakości chana dal znanej na całym świecie firmy TRS.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store