Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Mąka / Skrobia z Tapioki (Tapioka Starch) 400g

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

7,90 zł

Opis produktu

Mąka / skrobia z tapioki stanowi jeden z najpopularniejszych wegańskich, bezglutenowych produktów skrobiowych. Ma neutralny smak i zapach oraz jest hipoalergiczna.

Mąka z tapioki (tapioca flour) to produkt otrzymywany z bulw / korzeni manioku. Bulwy manioku to najcenniejsza część tej rośliny - są bogate w składniki odżywcze i wysokoskrobiowe.

Zastosowanie w kuchni: Zagęszczenie dań i sosów; Zastępstwo dla mąki kukurydzianej (właściwości: 1łyżeczka skrobii kukurydzianej = 2 łyżeczki skrobii z tapioku); Dodatek do budyniów, puddingów

Skład: 100% mąka z manioku / tapioki

Kraj pochodzenia: Tajlandia
Waga: 400g

RozwińZwiń Opis

Produkty powiązane

 Mąka Kukurydziana Masa Harina | Maseca 1kg

Mąka Kukurydziana Masa Harina | Maseca 1kg

Mąka kukurydziana używana do przygotowywania m.in. tortilli, atole i tamales.

 Mąka Kukurydziana Masa Harina Niebieska 1kg

Mąka Kukurydziana Masa Harina Niebieska 1kg

Mąka kukurydziana używana do przygotowywania m.in. tortilli, atole i tamales.

 Mąka Kukurydziana Masa Harina Czerwona 1kg

Mąka Kukurydziana Masa Harina Czerwona 1kg

Mąka kukurydziana używana do przygotowywania m.in. tortilli, atole i tamales.

 Mąka Kukurydziana Masa Harina Biała 1kg

Mąka Kukurydziana Masa Harina Biała 1kg

Mąka kukurydziana używana do przygotowywania m.in. tortilli, atole i tamales.


Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Czarna Fasola (sucha) 1kg

Czarna Fasola (sucha) 1kg

Fasola czarna to jedna z najpopularniejszych odmian fasoli uprawianych w Meksyku.

 Jasna Pasta Miso (White Miso Paste) | Miso Shiro 400g Hikari [Korea]

Jasna Pasta Miso (White Miso Paste) | Miso Shiro 400g Hikari [Korea]

Miso Shiro - jasna pasta z fermentowanej soi, podstawa japońskiej zupy miso.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store